Forumsvar skapade

Visar 10 inlägg - 1 till 10 (av 37 totalt)
  • Författare
    Inlägg
  • #151363

    Hej,
    PayPal tar inte några start- eller månadsavgifter, och stegen för transaktionsavgiften löper från 3,4% + 3,25 SEK ner till 1,9% + 3,25 SEK.

    Vänligen

    #144438

    Hej Martin,
    viss kan du göra så: https://www.paypal-sverige.se/foretag/resurser/lokal-knappcentral.html

    kolla även in specifika produkter på vårt utvecklar forum x.com, tex PayPal Payments Standard: https://www.x.com/developers/paypal/products/paypal-payments-standard

    Mvh
    Daniel

    #115638

    Jaha, hehe! Så klart!
    Mycket bra fråga och jag har en hel del intressant info. Tyvärr kan jag inte gå in på exakta detaljer tex inom regioner pga att vi är noterade etc. Däremot kan jag uttala mig generellt, och visst är det fler köp utanför Skandinavien men vi kan se mycket positiva effekter och spridningar till köp inom Skandinavien. Ledsen att jag inte kan vara mer specifik än så..
    ;)

    Allt gott!

    #115615

    Hej, tack för din fråga.
    Transaktioner mellan länder inom EU + Island, + Liechtenstein + Norge (European Economic Area) anses som ”domestic”. Det innebär att det inte tillkommer någon crossboarder avgift för dessa transaktioner.

    Mvh

    #115387

    Tack Richard! ;)

    Kodmyran – Det är en klassisk uppfattning om PayPal du har. Vår lokala närvaro i Sverige startade i December 2009, och vi kan tydligt se att det nationella användandet har gått upp. Som du själv påpekar har du ju nu en kund som frågar efter PayPal! ;)

    Allt gott!

    Mvh

    #115367

    Hej Anton,
    i Skandinavien har PayPal ca 1,5 miljoner användare. Och det är en siffra som ökar varje vecka. Hur ”vanligt/ovanligt” det är i Sverige är beroende av vilken bransch man är i samt vilken målgrupp man har. Tydligt är i alla fall att användandet ökar i Sverige.

    Mvh

    #115365

    Hej Anna-Karin,
    det är en bra fråga. Och som du ser i min signatur så vet du vad mitt svar kommer att bli. ;)
    PayPal har ca 1,5 Miljoner användare i Skandinavien, och vi ser en mycket stark trend på att användandet ökar kraftigt både nationellt och internationellt.

    Hör gärna av dig till oss om du har funderingar. Min mail är: daronowitsch@paypal.com

    Mvh

    #115364

    Hej Kalle,
    tyvärr har jag inga nyheter på den fronten. Jag lovar att hojta till när jag vet mer om när Payments Pro kommer till Skandinavien.

    Mvh

    #115016

    Hej friedrich,
    vilka marknader ska du sälja till?

    Kanske PayPal är rätt samarbetspartner för dig.. ;)

    #115015

    Hej KatarinaJ,
    jag läste denna tråd alldeles nyss. Har ditt problem löst sig?

Visar 10 inlägg - 1 till 10 (av 37 totalt)