Forumsvar skapade

Visar 7 inlägg - 1 till 7 (av 7 totalt)
  • Författare
    Inlägg
  • #121109
    ehandel24h
    Deltagare

    @lunarmys 17713 wrote:

    Dom samarbetar med Kelkoo

    Hej!

    Såg nu också att dom har kelkoos produkter, dock verkar dom ha massa produkter utöver kelkoos också, så jag gissar att dom hämtar produkter från massor av olika ställen. Svårt att få ihop 12 miljoner produkter annars kan jag tänka mig.

    #113551
    ehandel24h
    Deltagare

    @Knivhuset 17702 wrote:

    Mina produkter är också med. Det är antagligen någon prisjämförelsesite som ”läcker” data till Pibbler.

    Det stämmer säkert, dom samarbetar säkert. Det som jag tyckte var spännande är att min sajt inte är med i någon prisjämförelsesajt och att jag kan lägga till mina produkter hos dem. Har ju iaf ansökt om konto och angett feed, nu väntar jag bara på att produkterna ska dyka upp hos dem.

    Ehandel24h

    #121084
    ehandel24h
    Deltagare

    Okej, så dina produkter fanns reda, mina produkter finns inte på sidan, men nu har jag iaf anmält mig och skickat upp en feed till mina produkter, håller tummarna för att det skall ge något. Bra tjänst ser det ut som, men sökresultaten känns lite småkonstig.

    Ehandel24h

    #120966
    ehandel24h
    Deltagare

    Hej!

    Precis som du säger skall du lägga upp en 301 permanently moved redirect.
    Det är viktigt att du inte bara gör detta för din toppdomän, utan alla sidor ska redirecta till rätt sidor i din nya plattform.

    Du gör detta men en s.k .htaccess fil och vet du inte hur du gör detta, så ta hjälp av nåfon som vet.

    Gör du bara redirect av första sidan, försvinner 99% av din PR som du hittills har genererat och det vore ju helt galet.

    Det är lite jobb att byta plattform, men gör man det rätt så tjänar man på det så ofantligt mycket, det är toppen att du redan är inne på att göra en 301:a men som sagt tänk på detta tips så tjänar du mycket mer.

    #120962
    ehandel24h
    Deltagare

    Jag har använt Pricerunner, Kelkoo och Prisjakt. Det fungerar relativt bra, men det är ganska dyrt per klick. Idag köper vi annonser från sidor direkt, och det blir oftast billigare, men har man bra inkomst på sina produkter man säljer och bara är ute efter att sälja mer, kan det absolut vara bra att finnas på dessa prisjämförelsesajter.

    #120961
    ehandel24h
    Deltagare

    Skaffa dig egen kunskap och anlita sedan SEO konsult, alternativt använd något av de SEO verkyg som finns på nätet (ofatast månadskostnad). Att inte använda SEO är bara dumt så som jag ser det, relativt liten ansträngning mot vad det ger.

    20 000 för analys anser jag vara togdyrt, det skulle isf vara om dom både gjorde analys samt de förändringar som krävs. Alternativt om dom kan garantera viss trafik. Appro på det med att garantera trafik. Jag blir ständigt kontatktad av olika SEO firmor, jag brukar alltid svara att jag är jätteintresserad men att jag vill att det ska vara prestationsbaserat, t.ex. delar jag gärna med mig av försäljning, alternativt betalar per klick, men dom säger alltid att dom har prestationsbaserat, dvs att dom tar betalt för vilken position på Google som man hamnar på, men det är ju inte riktigt samma sak.

    Gå inte på detta och gör som sagt hemläxan.

    #120960
    ehandel24h
    Deltagare

    Det finns många firmor som bedriver SEO samt verkyg som du kan administrera själv. Kolla runt och lär dig, det finns många fallgroppar och mycket att tänkta på. Bäst är att göra hemläxan och se till att du har tillräckligt mycket som du kan själv.

    Personligen anser jag att varje webbutiksägare bör ha någorlunda koll på SEO och jag tycker att det är väldigt bra att du skrivit om SEO även om detta är ganska grundläggande.

Visar 7 inlägg - 1 till 7 (av 7 totalt)