Forumsvar skapade

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
  • Författare
    Inlägg
  • #165913
    elins
    Deltagare

    Hejsan! :)

    Jag har gjort smycken till och från i några år och började med att göra egna små paket med bubbelplast och brunt inslagningspapper när jag skulle skicka dem.. vilket tog onödig tid med tejp och saxar -.- . Jag använde mig även ibland av kuvert + bubbelplast men det såg inte lika fint ut enligt mig..

    Därefter använde jag bubbelpåsar för att slippa slå in och lägga tid på att göra paketet men då blev kostnaden i längden dyrare och påsarna var oftast större än vad jag behövde osv, men det såg däremot snyggt och lite proffsigare ut..

    När jag satt och funderade på vad som var mest lönsamt av mina alternativ så råkade jag snubbla över mailingbags.nu där jag hittade det perfekta för mig, ett mellanting så att säga. som kuvert gjort av plast och mycket snyggare!
    http://mailingbags.nu/postorderpasar-rosa/rosa-postpase-i-ra5-storlek-ca-17x27cm/mailingbags-rosa-small-antal-100-stycken/

    mailingbags, eller postorderpåsar i olika färger brukar jag numera använda eftersom frakten blir billig och färgerna är så snygga, blixtlåspåsar och bubbelplast kan jag ha i i påsen ibland om jag skickar något ömtåligare än vanligt. allt detta (+ bubbelpåsar, jiffy) säljs till jätte bra priser av mailingbags.nu .

    Det är att rekommendera även till dig som säljer t-shirts!

    #154226
    elins
    Deltagare

    Jag brukar köpa från mailingbags.nu och har bara positivt att säga om dem. Bra service och snabb leverans till ett billigt pris. :) tummen upp!

    Postorderpåsar i många storlekar till bästa pris!

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)