Forumsvar skapade

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
  • Författare
    Inlägg
  • #160774
    elwis
    Deltagare

    @nordicwebteam 61894 wrote:

    Du kan slå på översättningsfunktionen (inline translate) i magento och översätta allt enligt bilderna nedan. Sedan har magento även .csv filer som innehåller översättningar till svenska. Dessa är inte 100% kompletta. Men det går rätt snabbt att uppdatera dem. Som leverantör har jag redan dessa klara, så är du kund hos oss får du dem med. Men annars tror jag du kan fixa det själv. :)

    Får buga och bocka för den fantastiskt pedagogiska beskrivningen. Tror jag ska testa magento bara för att stilla min nyfikenhet om inte annat.
    Blir det inget ehandels case kan jag alltid roa mig med att skriva ihop en skojig systemintegration till några opensource ERP.
    Tackar för tipset :)

    #160763
    elwis
    Deltagare

    Får tacka för alla bra svar. Jag skall kolla upp Magento, jag jobbar som systemutvecklare och kan garanterat se till att få nytta av all kunskap jag tar till mig av vilken plattform det nu än blir. Det är inte för inte man kodar affärssystem och systemintegrationer gratis trista kvällar, är väl någon form av sjukdom det där ;)
    I vilket fall, för släktingens skull tänker jag naturligtvis även ta en titt på hyrlösningarna och hur enkla och prisvärda de visar sig vara. Men allra först skall jag börja med en sittning och bena ut exakt hur mycket han vill ha och hur mycket tid han kan tänka sig att lägga på hela projektet.
    Tack igen, jag får förmodligen anledning att återkomma.

    #160736
    elwis
    Deltagare

    Tack för tipset skall kolla.
    Problemet är nog inte att det inte kommer att sälja för mer än vad det kostar, det är nog snarare att han behöver ”känna sig för” om han klarar av att administrera och underhålla det.
    Alternativt knackar jag ihop något enkelt att börja med, där han bara får kategorisera och lista sin artikelinfo och ta emot order via mail/tele.
    Har dock några klassiska opensource lösningar kvar att testa, men det verkar som sagt vara översättning det fallerar på, men .po filer har jag knackat förr förvisso..

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)