Forumsvar skapade

Visar 6 inlägg - 1 till 6 (av 6 totalt)
  • Författare
    Inlägg
  • #153015
    felix10
    Deltagare

    Jag har mediaanalys och åkte på penguin uppdateringen något helt otroligt. Jag tappade en tredjedel av mina besökare på den natten det slog igenom. Har haft kvar dom men ska säga upp avtalet. Jag kan erkänna att jag körde lite väl hårt på exakta ankartexter men trodde att jag kunde fixa till de flesta av mina länkar och att dom kunde göra sina ankartexter mer naturliga men det har inte hänt så värst mycket och om det har hänt något så är det för att jag skaffat nya länkar till de sidorna. Tips till din polare är att skaffa nya länkar med bra kvalitet, som väger upp för de gamla dåliga länkarna från mediaanalys. Segt när man i princip får börja om från början med vissa sökord.

    #135113
    felix10
    Deltagare

    Jag använder mig av jetshop och tycker att den är riktigt enkel och fungerar bra. Tycker din påminner om den, så enkel som möjligt är väl att föredra.

    #135103
    felix10
    Deltagare

    Håller med therese, vi får många små bloggare som vill köra tävlingar eller få en produkt men detta ger oftast inte mycket mer än en länk. Kolla upp populära bloggare, skriv till ett antal och erbjud dem något. Glöm inte sökmotoroptimeringen när de ska skriva inlägget så kan du pusha lite olika delar av din sida och dina mest åtråvärda sökord. Gör en färdig html kod som de kan klistra in, ibland kan detta tyvärr vara för avancerat för dem men alltid bra att försöka.

    #135102
    felix10
    Deltagare

    Bernts förslag låter bra, men du måste tänka på hur du ska få besökare också. Många e-handlare tänker precis som dig och startar och sedan har de svårt att få besökare till sin sida. Prata med folk i branschen du känner som kan berätta hur de får besökare, kolla på forum (e-handel.se) etc.
    Kolla om du kan sälja på kommission, alltid bra i början att slippa ligga ute med lagerpengar.

    #135101
    felix10
    Deltagare

    Jag skulle definitivt rekommendera att lära dig seo först innan du anlitar en seo firma, det är dyrt. Du kan göra oerhört mycket själv och se hur det går innan du anlitar någon, det kan ju hända att du hamnar på topplistan utan hjälp vem vet. Sedan kan du kontrollera allt de gör om du har kunskaper själv. Kör lite google adwords och se vilka sökord du får orders ifrån och optimera sedan dessa själv.
    Kommentera i forum och bloggar är även bra sätt att få besökare.

    #135099
    felix10
    Deltagare

    Jag skulle lägga upp produkterna och skriva kommer snart eller liknande men endast om de har bra seo förutsättningar. Om produkterna har det, tar det tid att indexeras och komma upp i serpen och du har möjlighet att optimera dem under tiden.
    Däremot om du uppskattar att de inte kan driva trafik så skulle jag inte lagt upp dem, då kunder kan bli lite irriterade om du inte har dem. Det kan betyda att något annat som de ser i butiken inte blir lika intressant, som det skulle varit om de inte sett produkten du inte har i lager och kanske börjar leta efter den på andra ställen. Lite rörigt men hoppas du fattar.
    Jag brukar lägga upp tillverkare och kategorier, optimera dem utan produkter, skriva kommer snart.

Visar 6 inlägg - 1 till 6 (av 6 totalt)