Forumsvar skapade

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
  • Författare
    Inlägg
  • #132615
    fredknaust
    Deltagare

    Hej!
    Jag heter Fred Knaust och är partneransvarig på Memnon Networks som byggt Multishipping till DHL, jag läste precis er tråd.

    Det går alldeles utmärkt att bygga en heltautomatiserad lösning, dock behöver man då använda sig av webservice och inte csv filer. Där finns lösningar både för att boka och skriva ut fraktsedlar helt utan att logga in i vår tjänst.

    Specar mm hittar ni här http://www.spedpoint.com/transnet/upload_testfiles.jsp?lang=en

    Månadskostnaden blir då 200 istället för 100 kronor

    #117615
    fredknaust
    Deltagare

    Hej!
    Jag vill kommentera ett tidigare inlägg. Vi har en transportörsneutral lösning också som heter Memnon Apport. Där kan du köra fler än enbart DHL, idagsläget finns det över 100 transportörer du kan använda.

    #108881
    fredknaust
    Deltagare

    Hej!
    Vi kan absolut dela mer oss av detta men det krävs att sändningen har skapats i vårt backendsystem annars har vi inte informationen hos oss, vi driver b.la. DHL multishipping, Schenker Web-ta, APPORT.net , DSV e-services samt några till. Har ni någon av ovan kontakta oss gärna så ska vi hjälpa till.

    Kan jag lägga till att vi självklart har en lösning med EN statuslänk oberoende av vilket fraktbolag man använt som ett resultat av denna status.

    Fred Knaust
    Partneransvarig
    Memnon Network Applications

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)