Forumsvar skapade

Visar 5 inlägg - 1 till 5 (av 5 totalt)
  • Författare
    Inlägg
  • #162498
    fredrik.l
    Deltagare

    Vi har flera medlemmar som har ett brett och varierande behov. Vi som arbetar på Fraktnätverket har tillsammans över 30 års erfarenhet av frakt, både teoretiskt och praktiskt. Genom åren som gått sedan vi startade har vi träffat och talat med flera företag i olika branscher och med olika behov.

    För att tillgodose ett bredare sortiment erbjuder vi idag två tjänster;
    Fraktnätverket.se – Eget fraktavtal för ditt företag, ett komplett inrikesavtal. Eget kundnummer hos DHL.
    Fraktabilligt.se – Boka, Betala, Frakta. Utan begränsningar eller krav. Ca. 40% lägre priser. Perfekt för mindre företag som har ett mindre behov men samma höga krav.

    #162494
    fredrik.l
    Deltagare

    TNT är ett bra företag för expresstjänster inom världen och Sverige. Dokument osv. däremot för inrikes och det behovet du söker så skulle jag inte rekommendera TNT. Främst på grund av pris. Spårbarhet är viktigt för att kunna se till så att kunden alltid får sin beställning. Däremot så får man med tiden se om det blir lönsamt att skicka via en tjänst som är spårbar. Jag förespråkar endast posten för varubrev, tjänsten är billigare och i slutändan kan innebära en stor besparing för dig, det är något man kan analysera längre fram.

    I detta läge skulle jag rekommendera dig av spårbara tjänsten för att ge dig en bra start och bra första relationer med dina kunder.

    Lycka till, hör gärna av dig till oss! :)

    #162493
    fredrik.l
    Deltagare

    Hej Jonas!
    Det finns flera bra alternativ för att lösa detta. Vi har flera medlemmar som närvarar vid dem första upphämtningarna och visar ”här kommer vi lägga paket och dokument när du hämtar i framtiden”. Sedan sköter sig upphämtningen av dig själv. Vi har också medlemmar som begär upphämtningen från sitt jobb. Ett tredje alternativ är att använda en väns företag för upphämtning, det krävs inget av företaget mer att visa vart paketen finns att hämta.

    Hör gärna av dig om du vill undersöka detta lite närmare. Det är viktigt för oss att se till så hela processen fungerar för våra medlemmar.

    #162491
    fredrik.l
    Deltagare

    Hej Bertil!
    Förstår vad du menar, det är väldigt viktigt att snabbt få in pengarna. Vi samarbetar med DHL och dem garanterar max 5 arbetsdagar för utbetalningen. Jag har fått respons av våra medlemmar att det ofta är mindre antal dagar. Hoppas det löst sig nu! Vad heter din webbutik?

    #162489
    fredrik.l
    Deltagare

    Hej!
    Hur kommer det sig att du vill generera ett fraktpris utefter postnummer-postnummer?
    Har du fått priser för paketförsändelser som är baserade på postnummer eller gäller detta andra typer av frakttjänster? Jag brukar förespråka till våra medlemmar att vara väldigt tydlig med fraktkostnaden. Otydlig information leder lätt till missade ordrar.

    Ha en bra dag

Visar 5 inlägg - 1 till 5 (av 5 totalt)