Forumsvar skapade

Visar 1 inlägg (av 1 totalt)
  • Författare
    Inlägg
  • #154848
    Frush
    Deltagare

    Nyss registrerad här på e-handel och hittade en intressant tråd direkt. Jag håller själv på och startar upp en webshop, men jag är även ansvarig för ett postombud i centrala Stockholm – så därför kan jag flika in lite här.

    @Flagstore.se 54882 wrote:

    Ett problem jag inte sett förut var att förra helgen fick ett antal kunder som redan hämtat sina order, både mail och sms-aviseringar ytterligare en gång.

    Det inträffade ett fel förra helgen i postens system, men det är sällan det händer. Vi fick info i våra system direkt angående det.

    @Bertil 54941 wrote:

    Som småföretagare i glesbyggd är det otroligt att man ska behöva åka miltals för att lämna på företagscenter bara för att Posten inte klarar av att lösa hur ombuden ska få betalt för Pacsoftförsändelser.

    Med Skicka Lätt får man dessutom ett kvitto för varje dags försändelser och det blir en hel del merjobb att bokföra istället för en månadsfaktura. Läser man tidningen Du&Co och sedan ser hur det är i verkligheten så tror man inte att det är sant att Posten satsar på e-handel.

    Möjligt att ni stora e-handlare får kanonbra service med hämning av gods men vi som skickar mindre har fått det rejält mycket sämre. Sådär, nu fick man ur sig årets hela frustration över Posten.

    Är väl bäst att tillägga att jag normalt är en timid och lugn person men snart tappar fattningen över hur stelbent och knasigt Posten sköter detta. Om ni klär ut ungarna till ”Skicka Lätt”-försändelser under Halloween så skrämmer ni slag på de e-handlare som öppnar dörren.=)

    Vore underbart om Posten tog till sig av kritiken och kanske lätt oss lämna försändelser hos ombuden igen. Får man drömma vidare vore det trevligt med Pacsoftutskrift av Skicka Lätt och möjlighet till kredit.

    Det är jobbigt för oss som ombud på Posten att förklara att kunden måste gå till företagscenter, och det finns även en typ av kundreturer som måste lämnas in på företagscenter. Men vad jag hört är detta bara på test med en första hållplats 1 januari 2013. Men det är förvånansvärt många små e-handlare som har börjat använda Skicka lätt, och jag möter bara glada miner!

Visar 1 inlägg (av 1 totalt)