Forumsvar skapade

Visar 4 inlägg - 1 till 4 (av 4 totalt)
  • Författare
    Inlägg
  • #147897
    Frutopia
    Deltagare

    Jag håller fullständigt med på alla punkter. Jag tampas med att förstå hur jag ska fixa till dem såsom loggan etc.

    Telefonumret under om oss var en miss att inte ändra så det ska fixas.

    Tack för feedbacken hittills, jobbet fortsätter.

    Linda

    #141681
    Frutopia
    Deltagare

    Kassan ser rätt tråkig ut idag. Jag vill att den ska vara tydlig och lätt utläsa, gärna fler design alternativ om hur kassan ska se ut. Håller med er övriga om färre steg i kassan.Sen har jag inte kunnat få till det med ”Pin it” (Pinterest) vilket kanske vore bra att kunna få till om det ökar.

    Har Bas idag

    #141672
    Frutopia
    Deltagare

    Mitt otroligt mysiga lager på hela 4kvm. Här samlas vi ofta för lite fredagsfika efter veckans hårda slit. Observera att vi har direktkontakt med huvudkontoret genom det gamla sopnedkastet (längst bak i lokalen) Ofta brukar jag skicka ner beställningar via detta system, funkar otroligt bra om ni frågar mig då jag slipper massa spring i lägenheten (läs huvudkontoret)

    #135014
    Frutopia
    Deltagare

    Ja, det är verkligen en djungel där ute, och smaken är ju delad :) Jag har varit inne på talex och de har de flesta funktioner i det mindre paketet, vill inte belasta min budget i sådant här tidigt läge, testar hejvilt på olika plattformar. Jag kan ju heller inte begära att allt ska ingå men vill ha möjligheten i framtiden när verksamheten växer. Shopson ser bra ut men har inte fått någon demo än. Tack för er input,

Visar 4 inlägg - 1 till 4 (av 4 totalt)