Forumsvar skapade

Visar 4 inlägg - 1 till 4 (av 4 totalt)
  • Författare
    Inlägg
  • #128872
    Gruvfors
    Deltagare

    @niklas_ 25980 wrote:

    Inga domäner som tilltalar mig, men harvax.se borde du nog kunna kränga till en leverantör av just hårvax. Prova lägg upp domänen även på missdomain.se om du ännu inte gjort det.

    Håller med Niklas, den domänen kan verkligen vara av intresse för en affiliate-marketer på svenska marknaden.

    #128871
    Gruvfors
    Deltagare

    Jag betalar ca 300 kr i månaden på min bokföring, skulle kunna uttöka och betala mer… men varför, egentligen? Bokföring är INTE så svårt som alla säger och kräver inte lyxiga programvaror för att fungera korrekt.

    #128870
    Gruvfors
    Deltagare

    Hah! Detta hade jag helt och hållet missat! De som skröt och skrövlade om detta test när jag var på deras seminarium här om dagen.

    #128867
    Gruvfors
    Deltagare

    Disa det finns ju seriösa och bra aktörer för sökmotoroptimering och marknadsföring på internet. Exempelvis så har du företag som mediaanalys (säg vad man vill om dom men lyckas gör dom med din seo) och SEO-konsult.se som fått väldigt många nöjda kunder.

    Om du har mindre budget och behöver sökmotoroptimerare till mindre företag så har du ju Blueglow och Jajja, bägge ska ha bra och personlig kundkontakt och bara ta betalt efter resultat (vilket enligt mig alla SEO företag borde göra???)

Visar 4 inlägg - 1 till 4 (av 4 totalt)