Forumsvar skapade

Visar 4 inlägg - 1 till 4 (av 4 totalt)
  • Författare
    Inlägg
  • #116624
    hanna79
    Deltagare

    Google sökresultatet har dippat för alla nyligen verkar det som…

    #116623
    hanna79
    Deltagare

    Väcker tråden lite här för att tipsa om att bannerreklam kan vara väldigt effektivt, det gäller att ni söker upp hemsidor som är inriktade på era målgrupper.

    Jag nämnde det i en annan tråd nyss, men sajten Skuffen.se – Gratis annonsering snabbt & enkelt är nyligen startad, och de har tydligen en reklamkampanj där de lägger upp din banner för tusentals besökare per månad för under 500 eller nåt (kompis som påpekade det).

    Det finns också bannerbytessidor, har glömt namnen nu men sök på google på bannerbyte så hittar ni massor, men jag har själv använt de, och man får inte något vidare resultat måste jag säga.

    En viktig regel dock, har ni ingen hemsida och ni ska köra banner reklam online, så glöm det istället. Folk måste kunna komma till er hemsida när de klickar på bannern.

    #116621
    hanna79
    Deltagare

    Det där med PageRank är lurigt, man kan ha pagerank 6 enligt alla de här verktygen som pagerank check osv, men Google använder i själva verket en annan pagerank som uppdateras regelbundet.

    De pageranken ni ser i online versionerna uppdateras ca 4ggr per år, och är inte pålitliga.

    Sedan är själva iden att ”köpa” inlänkar dålig i sig också, så gör det inte.

    #116620
    hanna79
    Deltagare

    Jag håller med er också, skulle börja annonsera på Blocket och de snackade om 10000 per år för några ynka annonser. Helt otroligt!

    I göteborg så använder många http://www.Skuffen.se
    De har även butiker där också, och det är gratis just nu, men de skrev i någon artikel att de skulle ta betalt i framtiden, men inte mkt.

    Säljaren från blocket som ringde mig ville inte ens pruta heller!
    Är man säljare så ska man väl kunna pruta?

Visar 4 inlägg - 1 till 4 (av 4 totalt)