Forumsvar skapade

Visar 9 inlägg - 1 till 9 (av 9 totalt)
  • Författare
    Inlägg
  • #146842
    hatstore
    Deltagare

    @Kodmyran 46145 wrote:

    Varför bygga eget? Filtrerad navigation har väl många open source butiker, bla open cart, magento mfl. liksom att det finns änen i hyrlösningar. Vi har det i shop4sale och jag vet att även nordisk ehandel har det men det finns säkert fler.

    Dels för att få det exakt som man vill ha det, visst jag ser absolute alla fördelar med att köra med t.ex. magento eller open cart, det är ju tidbesparande, och de flesta funktioner man behöver finns redan. Men det jag känner är att det vore riktigt nice med ett eget system där man kan lägga upp allt precis som man vill, från början, och då tänker jag mest på admin, orderhantering, kopplingar till diverse system. Grejen är att om man ska göra det nu så behöver man ju garanterat skriva en sjuhelvetes massa avtal med olika parter. Men detta är ju då i framtiden om man vill expandera. Just nu hyr vi av Wikinggruppen, det funkar än så länge, men den dagen där vi känner att vi behöver en mer flexibel lösning så vore det ju nice att ha det klart. Har kikat runt lite på magento och det verkar rätt nice.

    #146824
    hatstore
    Deltagare

    @skinza.se 46132 wrote:

    Jag tycker att ni borde göra storleksguiden tydligare. Kanske ha med den på varje produktsida?

    Det är på G :) Vi gör så att man helt enkelt bara skriver in sitt huvudmått och därefter så hämtas de storlekar som passar från olika varumärken, kommer även visa upp t.ex. 10 kepsar som passar.

    #146788
    hatstore
    Deltagare

    @nordicwebteam 46071 wrote:

    Spontant snyggt och enkelt. :)
    Tre saker som skulle kunna förbättras
    – Saknar filtrerad navigation. Så att man kan filtrera efter färg, lag etc etc
    – Går inte att skapa konto?
    – Saknar ”hämta” knapp för klarnas get adress

    Vi har också funderat på filtrerad navigation och en lite mer interaktiv shop med eget konto, önskelistor osv, men tror det enklaste då är att bygga upp en egen shop från grunden, så det får bli när vi har tid med detta. Tips på bra ramverk för detta ändamål? Joomla eller Drupal känns väl enklast rent spontant med bra moduler. Någom som har erfarenhet av magento?

    Känns inte som det är någon idé att ändra i kassan förns klarna släpper ”superkassan”

    #146715
    hatstore
    Deltagare

    Tack!

    Jo, får ta upp det med loggan med wikingruppen, ”questions” är åtgärdat :)

    #146522
    hatstore
    Deltagare

    Vi har ganska så mycket variation i våra ankartexter, men i det antalet länkar vi lägger så tror jag inte att det har så mycket negativ inverkan med upprepade ankartexter.

    #146525
    hatstore
    Deltagare

    Kul att ni gillar sidan! Angående det med att många kepsar inte finns i lager är för att vi var lite pessimistiska angående lagret, hade inte riktigt räknat med att sälja så mycket.. Så det är på påfyllnad nu :)

    #146458
    hatstore
    Deltagare

    Ohja, kvalité och relevans på innehåll är det absolut viktigaste, men mina funderingar gick mest i skillnad på antal inlänkar, sen är väl säkert hälften av deras inlänkar spam, men ändock. Sen så har vi väl anpassat oss lite mer efter pingvinen med tanke på ankartexter osv, men jag tycker ändå det är skumt med så bra positioner, men jag får återkomma om några veckor om vi ligger kvar för en djupare analys.

    @Parvelito
    , jag går efter gserp.se

    #146451
    hatstore
    Deltagare

    Självklart är det så, men då sidan i sig har funnits i nästan 6 månader och klättringen inte har varit explosionsartad utan sakta med säkert så tror jag vi ligger hyffsat stabilt, men som du säger, finns alltid en risk att man faller som en sten

    #146447
    hatstore
    Deltagare

    Det kan man tycka, men i just detta fallet är jag osäker, som på mycket annat inom denna världen..

Visar 9 inlägg - 1 till 9 (av 9 totalt)