Forumsvar skapade

Visar 6 inlägg - 1 till 6 (av 6 totalt)
  • Författare
    Inlägg
  • #179611
    Hero
    Deltagare

    Men om jag nu anlitar DHL för att leverera ett paket från oss till kunden, så kan ju inte dem leverera till någon helt annan som dem har gjort i detta fallet. Det var ju inte vad vi hade avtalat. Sedan är det ju klart att DHL får ansvara för vad deras utlämningsställen gör, det är ju DHL som har tecknat avtal med dem, det har ju inte jag gjort…

    #179604
    Hero
    Deltagare

    @C.Larsson 84197 wrote:

    Förut så hade de inget krav på samma leg som paketet men detta är nu ändrat. Det skall vara samma namn som det står på paketet. Här har du otur att du har ett serviceombud som inte har kvalificerad personal som följer reglerna.

    Men om det är ändrat så borde man ju kunna kräva ersättning av DHL, så får dem i sin tur kräva ersättning av utlämningsstället som har struntat i att följa reglerna?

    #179603
    Hero
    Deltagare

    @Stefan72 84195 wrote:

    då är det utlämningsstället man troligen får ställa till svars. Det verkar ju väldigt konstigt att de lämnar ut det till en helt annan person. Det är väl en sak om de haft falskt id och skrivit under med ”rätt” namn.

    Precis min tanke, hade dem haft falskt id hade det ju inte varit så lätt för utlämningsstället, men nu har man ju struntat helt i att det var en annan person..

    #179599
    Hero
    Deltagare

    Paketet skickades via Service Point om det har någon betydelse.

    #161138
    Hero
    Deltagare

    @Henrik_G 81107 wrote:

    Snygg men behöver kanske testas lite närmare.
    I sökrutan står det på engelska ”Search entire store here…”.
    Länken (i footern) till Storleksguiden funkar inte.

    Tack för din feedback, detta är nu åtgärdat :)

    #172382
    Hero
    Deltagare

    @lukasbrisman 74422 wrote:

    Har haft en del strul med Svea-modulen till Magento men kör inte 1.8 ännu. Men vet dock att det är Jonathan Selander på MadePeople som gör modulen åt dem, så om du inte får något besked från Svea så kolla med Jonathan på jonathan@madepeople.se.

    Tack, skall kolla med honom!

Visar 6 inlägg - 1 till 6 (av 6 totalt)