Forumsvar skapade

Visar 4 inlägg - 1 till 4 (av 4 totalt)
  • Författare
    Inlägg
  • #105951
    hoynala
    Deltagare

    Kan jag förstå, vår shop finns på nätet fram till att vi nått de antal ÅFare vi har satt som mål för att ge service till de kunder som inte har en butik nära sig, vi säljer endast till våra ord. rek. priser för att inte konkurrera, och detta har inte varit något problem.

    Vi kommer inom kort att lansera en informativ Bluelounge ”produkt” site där våra ÅFare finns listade med kartor mm. och det är denna vi skall lägga kraft på framöver vad det gäller med press, SEO, banners mm.

    Anledningen till att vi lanserar denna efter vår shop är att vi vill ha ett rikstäckande nät av återförsäljare innan denna publiceras.

    Vi har nya agenturer på väg och då kommer dessa att läggas i vår nuvarande shop på samma sätt i början.

    Att distributörer säljer via egen shop är väldigt vanligt idag, se exempel Tivoli Audio – lyssna på musik och nyheter i Sveriges radio som är en av de största i deras kategori…

    #105924
    hoynala
    Deltagare

    Man bugar och bokar :-)

    Trevlig helg!

    /Andreas

    #105901
    hoynala
    Deltagare

    @Dan 544 wrote:

    Tror inte några av de alternativ du nämner kommer funka så bra för 15-20 papp.

    Jag skulle fortsatt med adwords, jobbat med SEO (anlita någon om ni inte kan själv), skickat testex till tidningar. Kanske samarbeta med någon väldigt nischad sida i form av banners. Det skulle kunna funka.

    Om ni är distributör så borde ni väl kunna tjäna bra pengar på att skaffa ÅFs? Det hade nog jag satsat hårdare på då än att annonsera mot slutkund.

    Hej Dan,

    Tack för ditt svar!

    Vi håller på att bygga upp vårt ÅF nät, just nu är det runt 25 butiker klara och vi räknar med 40-50 till inom 2 månader.

    Kan du tipsa oss om någon som är duktig på SEO för vettiga pengar?

    /Andreas

    #105770
    hoynala
    Deltagare

    Hej Björn, Vad kör du för lösning idag? Jag är också ute efter Payson samt Auriga ePayments, har hittat en som ev. kan fixa detta, så vi kan kanske dela kostnaden, återkommer när jag fått svar.

Visar 4 inlägg - 1 till 4 (av 4 totalt)