Forumsvar skapade

Visar 8 inlägg - 1 till 8 (av 8 totalt)
  • Författare
    Inlägg
  • #113329
    johan_q
    Deltagare

    Spånade genom dessa inlägg och klurade på om det är vanligt att folk inte betalar en faktura och hur ofta det händer typ 1 på 100 eller mer/mindre. Jag sköter också min fakturahantering själv och har hittills inte råkat ut för att någon inte betalat men blev som ny e-handlare nyfiken på om det är vanligt.

    #113328
    johan_q
    Deltagare

    Jag har börjat använda fraktjakt för mina fraktköp och det funkar kanon med bra rabatter på DB Schenker och kanonpriser på FedEx när jag skickar utrikes. Har man ett eget fraktavtal så ska man snart kunna använde det också så jag tog en kontakt med Posten för att förhandla bra priser trodde jag, men vid frågan hur mycket paket jag skickade ”om dagen” så fick jag inget vidare avtal :(

    En nackdel med Schenker är att man behöver speciella papper till fraktsedlarna men det kanske man behöver till de andra transportörerna också? Är det någon som vet var man kan köpa det till bra pris?

    #110344
    johan_q
    Deltagare

    Tack, nu har jag läst på och lärt mig massor :) Jag kommer skicka produkter även utrikes och förmodligen använda flera transportörer då en del kräver expressfrakt. Undrar också om ert systemet skapar commercial invoice eller görs det sedan i fraktarens system? Har Apport ett liknande API som Fraktjakt där man kan integrera sin webbutiken med olika fraktleverantörer? Hittade inget om API när jag läste men det kanske kallas något annat men jag för mycket frågor nu så jag ringer istället ;)

    #110232
    johan_q
    Deltagare

    Ni som vet :) Vilka fraktleverantörer stöds hos Lessmore? Finns även orderkoppling genom deras system? Vad är det för rabatter på ett ungefär?

    Hälsningar
    Johan

    #110231
    johan_q
    Deltagare

    ..ringde så nu har jag fått svar på alla mina frågor som har med transport att göra o lite till :-)

    Fraktjakt ska inom någon vecka ha orderstöd även för DHL och Posten även om man väljer att använda ett eget fraktavtal så detta kan nog vara en lösningen jag letat efter. Det jag är ute efter förutom fraktpriser är att kunna skapa och skriva ut fraktsedlar oberoende av vilken fraktleverantör jag använder. Har kollat med Pacsoft online men det skulle kosta en slant med orderkoppling om jag inte missuppfattade.

    Finns det annat än Pacsoft online? Tacksam för all info.

    Hälsningar
    Johan

    #110229
    johan_q
    Deltagare

    Glad att jag hittade detta forum för har fått riktigt snabb hjälp

    Häsningar
    Johan

    #110226
    johan_q
    Deltagare

    Finns det plugin/modul till Klarna till osCommerce. Har letat ett tag men inte hittat. Vet någon?

    Tack
    Johan

    #110225
    johan_q
    Deltagare

    Hehe, det var en bra ide förstås. Jag gör så :)
    Som alla letar man ju efter bra fraktpriser och ett transportsystem som inte kostar så mycket och hanterar flera fraktleverantörer. Skulle vara kul att höra från någon som använder lösningen idag och vad de tycker.

    Hälsningar
    Johan

Visar 8 inlägg - 1 till 8 (av 8 totalt)