Forumsvar skapade

Visar 4 inlägg - 1 till 4 (av 4 totalt)
  • Författare
    Inlägg
  • #116687
    johanlm
    Deltagare

    Är som sagt inte intresserad av SPCS/Visma.

    #116685
    johanlm
    Deltagare

    Jag vill veta mer om tjänsten … | Intrum Justitia

    Tog också hand om allt själv förr, har nu använt Intrum i +2 år och jättenöjd. Har full online service och du bestämmer själv hur långt du vill att det skall gå osv. Jag kör 1 påm. > IJ > om det drar ut ytterligare lämnar IJ över det till Kronofogden (fast de kontaktar mig innan).
    Man får en Intrum J. stämpel med i ilsket rött bläck som man kan stämpla på sina påminnelser eller direkt på fakturan så det blir sällan problem. Inte speciellt dyra heller.

    Fördelen är att ALLA vet vem IJ är, så det blir nästan aldrig problem.

    #116661
    johanlm
    Deltagare

    @nmn 12652 wrote:

    Nordisk e-handel har vad jag vet alla de funktioner du räknade upp. Däremot så anser jag att din lista på funktioner är långtifrån tillräcklig för att få ett bra B2B system.

    Du måste också göra en noggrann undersökning av hur varje funktion fungerar hos resp. leverantör, det är väldigt enkelt att säga ”det har vi” men mycket svårare att ha välfungerande funktioner som går att administrera enkelt och som inte krockar med annat. Var också försiktig med leverantörer som ”har det på gång”, många av de sakerna du listade är tunga att implementera och man lyckas oftast inte med en bra lösning på första försöket.

    Troligen blir största begränsningen i din hantering Visma Admin som saknar väldigt mycket av det man behöver för att kunna jobba effektivt.

    Väl medveten om detta, därav posten. ;)

    #116590
    johanlm
    Deltagare

    @Tigern 12624 wrote:

    Beroende på vad du har för referensram för ”ta ut en halv förmögenhet” så rekommenderar jag dig att kolla upp SiteDirect – Vi kan e-handel, webb/cms och webbdesign – webbpublicering, e-handel, webbdesign, webbyrå & webbshop som jag är säker klarar allt du listar och kanske lite till…

    Exempelvis när vissa tar ut +30 000 för att man skall få en modul/funktion som egentligen redan är gjord eller som de ”lånar” från osCommerce Community Add-Ons om de nu baserar det på det systemet.
    E-handelsföretag som egentligen inte erbjuder något av ovanstående, men erbjuder att ”utveckla” varje bit är inte heller direkt intressant då jag kommer sannolikt kommer få betala dyra pengar för något som en annan leverantör troligen redan har utvecklat.

    Tackar för tipset.

Visar 4 inlägg - 1 till 4 (av 4 totalt)