Forumsvar skapade

Visar 5 inlägg - 1 till 5 (av 5 totalt)
  • Författare
    Inlägg
  • #141669

    Fakturerar mina kunder på samma frakt jag betalar för och kommer fortsätta med det. Men det är klart att det hade varit skönt att räkna ut ett snitt och ha en enhetsfrakt och kommer väl kolla vad frakten brukar hamna på och kanske sätta en enhetsfrakt efter det. Mina paket brukar va ganska så lika stora.

    Skickar inget som brev då jag måste ha kollinr(för ersättningens skull) och det billigaste med kollinr har hittills varit rek och vill dom ha det direkt till salongen är det företagspaket som gäller.

    Men man blir så nyfiken på dom som har enhetsfrakt på 29, 49 eller liknande och tror ju dom har bättre avtal än jag hittat, därför jag frågade!

    Att då pluskontot erbjuder ganska bra frakt där jag kan få både till servicepoint som blir liknande rek till privatpersoner och paket dörr till dörr som blir liknande företagspaket gör att det känns som ett ganska bra alternativ för mitt behov….om man bortser från ersättningsbeloppet som då posten har varit bättre på!

    Men det känns samtidigt lite surt att behöva fakturera en frakt på 205:- för ett företagspaket som innehåller 3 burkar…

    Kluvet…tappas det bort paket blir det dyrt

    #141641

    Såg på din hemsida GregerA att du erbjuder enhetsfrakt på 29:-….går du back på det eller lyckas du packa så bra att du kommer ner till 29??? tycker det kvittar hur jag vänder och vrider på sakerna, känns inte som jag kommer under 70:-…

    #141640

    Det är ju en stor fördel a att man kan välja till utlämningsställe och dörr till dörr då posten är jättedyra på företagspaketen tycker jag…att reka har varit billigast men blir ju inte dörr till dörr då.

    Värdet på mina paket ligger nog mellan 1000-3000 kr st men jag får väl kolla vad varutransportförsäkringen landar på, kanske som du säger fungerar att ta den smällen själv istället för försäkringspremien.

    Har jämfört lite och pluskontot känns väldigt smidigt, dels för att dom hämtar upp oavsett om det är 1 paket eller 5 och att jag kan komma ner till samma frakt som ett rek egentligen med fördelen att man kan få det levererat direkt till dörren som företagen vill!

    Vet ni om man får upphämtning samma dag som man lägger in hämtning, med förutsättning att jag lägger in innan stopptid såklart? tyckte någon här skrev att dom hämtar upp dagen efter ändå…
    Har butiken i centrala Göteborg så det är inte på landet och butiken intill mig är mailboxes etc som är samarbetspartner med alla möjliga fraktbolag så dom är ju där jämt tycker jag:)

    Har anlitat dom fram tills nu men enligt dom har det blivit billigast med posten…konstigt kan jag tycka..på deras hemsida står det att dom hjälper till att hitta en lösning som passar dina krav på leveranstid, säkerhet och pris – utan att det kostar dig mer än om du hade vänt dig direkt till respektive leverantör!
    Men pluskontot kanske har så mycket billigare avtal ändå…

    #141632

    Mailade pluskontot igen för det var dom som mailade och sa 500:-st för borttappade/förstörda paket… få se vad dom säger!

    Ja en tilläggsförsäkring kan ju vara lösningen såklart, tack!! Får kolla på vad det kan kosta!

    Kollat igenom alla pluskonto trådar här nu och vad jag kan se skickar ni allihop till privatpersoner…jag skickar till andra företag och privatpersoner..spelar det någon roll? Borde det inte göra väl? För vad jag kan se så kan jag skicka till servicepoint till tex privat personer och som paket dörr till dörr till tex företagen…

    #141585

    Har oxå varit väldigt inne på pluskontot och var nära att registrera mig igår….men…dom täcker bara upp till 500:- för förlorat/förstört paket och det är alldeles för lite för mitt behov :(

    Hade annars varit helt perfekt med pluskontot men den risken vågar nog inte jag ta….så nu vet jag inte vad jag ska ta:(

Visar 5 inlägg - 1 till 5 (av 5 totalt)