Forumsvar skapade

Visar 4 inlägg - 1 till 4 (av 4 totalt)
  • Författare
    Inlägg
  • #177596
    Lipan
    Deltagare

    Vi anlitar fotograf och har hittills gjort tre fotograferingar sedan vi öppnade (3,5 månader sedan). Det mest lönsamma hade naturligtvis varit att använda oss av våra leverantörers bilder, men då vi vill fota våra produkter (underkläder) på ”vanliga” människor som modeller och ha bilder helt utan retuscherade modeller och vi inte har den fotokunskapen själva så anlitar vi den hjälpen. Vi är som sagt nystartade så omsättning låter jag bli än så länge, men vi är väl en mini-ehandel. :)

    #176781
    Lipan
    Deltagare

    Åh vad glad jag blir, tack för era svar och tips! <3
    Har jobbat häcken av mig sista veckorna, därav sent svar.

    Jag ska se över de ”fel” ni hittade och fundera mer på de åsikter ni lämnat, det är alltid så bra att få en objektiv bedömning!
    Nu har shoppen varit igång i snart två veckor och efter en del medial uppmärksamhet så trillar ordrar in titt som tätt och jag har verkligen fått en drömstart på mitt företagande. Snart är det dessutom dags för fotografering nummer två och en utökning av sortimentet. Som Bigfish säger så är det ju så klart hård konkurrens i branschen, men jag hoppas att alla köpare uppskattar min lilla nisch med helt oretuscherade modeller. :)

    #176795
    Lipan
    Deltagare

    Jag har precis startat min webshop, säljer underkläder, och jag har valt att anlita fotograf då jag inte alls är någon modellfotograf själv.
    Mitt företag har fokus på att visa underkläder på alla typer av människor och dessutom väljer vi att inte retuschera våra modeller och därför är inte frilagda produkter mot vit bakgrund intressant för oss, så vet jag inte om mitt svar är till någon nytta, men du får det i alla fall. :)

    Jag jobbar med fotograf Sandra Viklund (Bröllopsfotograf i Umeå | Sandra Viklund Sandra Viklund Photographer) och vi har ännu bara gjort vår första fotografering tillsammans och då kom hon till oss. Eftersom att vi inte retuscherar våra modeller och beskär bilderna själva så är det mindre efterjobb för henne.
    Pris vill jag hålla för mig själv, men vi har ett bra samarbete som vi kommer att fortsätta med. Och jag är så otroligt nöjd med resultatet! :)

    Bystigt.se

    #176685
    Lipan
    Deltagare

    Jag tycker att designen är snygg, inte alls för enkel utan snarare stilren. Håller med @xciso om att menyerna är för ljusa, svart text känns alltid mer lättläst.
    En sak som jag har svårt för dock är ”sälj grej med tjej”-grejen, dvs bilderna som snurrar på första sidan. För mig känns sådant irrelevant och daterat, vad har det med kuvert att göra liksom?
    Härligt att ni satsar på miljövänligt! :) (var är tummen upp när en behöver den?)

Visar 4 inlägg - 1 till 4 (av 4 totalt)