Forumsvar skapade

Visar 1 inlägg (av 1 totalt)
  • Författare
    Inlägg
  • #186046
    lwaudio
    Deltagare

    @Jolo 93240 wrote:

    Har också Textalk och det som begränsar mig mest är deras obefintliga rabattsystem som borde finnas så man kan erbjuda kunderna olika typer av rabatter.

    Jag körde en testperiod med Quickbutik då många verkar väldigt nöjda som använder dem men tyvärr innehöll den också många begränsningar, dock andra än som finns på Textalk.

    Kolla Vikinggruppen, hade dialog med dem för ett par år sedan och de tycks kunna ordna allt man vill ha, tyvärr föll de för mig då de har en admin som är så obefintlig att det kräver att du har ett annat program i bakgrunden men har du redan ett sådant program idag så tror jag att vikinggruppen kan vara toppen.

    Där är faktiskt Textalk bra, admindelen fungerar bra utan extraprogram, åtminstonde om man har en mindre butik och kör bokföring via Speedledger:)

    Håller med dig, textalk har många fördelar också, det är enkelt och smidigt att arbeta med, dock är väldigt många funktioner begränsade och jag kollade med dom vad jag skulle få för 10,000:- om dom skulle designa lite åt mig på en design men fick inget svar om det.

Visar 1 inlägg (av 1 totalt)