Forumsvar skapade

Visar 10 inlägg - 1 till 10 (av 10 totalt)
  • Författare
    Inlägg
  • #118569
    Marcus
    Deltagare

    Vi har också många förfrågningar från Finland men har svårt att hitta någon bra lösning.
    Har kikat på några olika lösningar men har bara stött på problem. Se nedan för problemen med respektive transportbolag.

    DHL
    Pratade med en säljare på DHL och DHL europack kommer fasas ut under våren och försvinna helt till sommaren. Framöver kommer endast det dyrare Economy select finnas till Finland.

    Schenker
    Går endast att skicka med Parcel till Finland och det kräver att större delen av paketen man skickar går till företag för att man ska få använda den tjänsten.

    Posten
    Kräver att man är inrikes paketkund för att man ska få använda mypack. Någon som lyckats få avtal trots att dem inte är paketkunder hos posten?

    #111939
    Marcus
    Deltagare

    Vi har också avtal via Tradera. Vi frågade när vi skrev på avtalet om kartonger var gratis men då sa säljaren att det inte fanns något sådant alternativ. Vi kan inte heller lämna in på servicepoint utan har endast hämtning. Konstigt att det skiljer sig så, skiljer det sig i pris också?

    #111833
    Marcus
    Deltagare

    Har skickat dig ett PM maltie.

    #110393
    Marcus
    Deltagare

    Låter bra. En liten fundering, om vi säger att jag väljer att köpa både denna domän och en annan domän (som har ett vassare namn) hur använder jag mig då utav bägge två på ett bra sätt? Ska jag peka om den som inte är inkörd till den andra eller finns det något bättre sätt?

    #110391
    Marcus
    Deltagare

    400 000/år är sidvisningar, medan besök ligger runt 60 000. Det finns alternativ som är bättre på sikt för liknande pengar, om man sökoptimerar mm. Men fördelen med denna domän är att det ingår nuvarande trafik, position och en befintlig kundgrupp som ligger på cirka 1500 st. En klurig situation, vet inte riktigt vad jag ska satsa på.

    #110389
    Marcus
    Deltagare

    Dem gick ner till 25 000 kr ganska snabbt, så helt omöjligt verkar det inte.

    #110387
    Marcus
    Deltagare

    Fick nu ett prisförslag och dem tyckte 55 000 kr var rimligt, vet inte riktigt om man ska skratta eller gråta. Sidan har haft ett snitt på ca 400 000 sidvisningar/år vad är ett rimligt pris? 55 000 kr låter lite väl mycket.

    #110377
    Marcus
    Deltagare

    Kanske borde jag först kolla upp vad den som äger mitt huvudval vill ha för sin domän.
    Då jag anser att den jag blivit erbjuden endast har ett värde av cirka 20% av mitt huvudval. Hur kommer jag i kontakt med någon som äger en domän som inte är aktiv?
    Visserligen är den parkerad idag har annonsering, men den har ingen kontaktinfo.

    #110371
    Marcus
    Deltagare

    Låter vettigt. Har lämnat förfrågan om att köpa *.se och *.com för samma domän då de ägs av samma person. Domänerna har varit aktiva sedan 2005, men nu är verksamheten nerlagd sedan några veckor tillbaka. Har nu fått frågan hur mycket jag är villig att betala för com + se adressen. Hur mycket bör jag erbjuda och hur ska jag gå vidare?

    Denna domän som är alternativ 2 är en böjningsform av mitt huvudval, huvudvalet vet jag tyvärr inte vem som äger.

    #110329
    Marcus
    Deltagare

    Har också problemet att *.se och *.com adressen är upptagen på en domän jag är intresserad utav. Har även kikat på alternativa domäner men alla *.se som är intressanta för min verksamhet är redan registrerade, men används inte och har nog inte använts heller.

    Ordet som är nr 1 för mig har cirka 35 000 sökningar per månad på google men där har jag endast *.nu, de alternativa som jag kikat på finns lediga på *.com och *.nu men har endast 2000 sökningar på google.

    Ska jag nöja mig med *.nu eller ska jag satsa på de som finns lediga i både *.com och *.nu., eller ska jag försöka köpa loss *.se?

    Hur skulle ni gjort?

Visar 10 inlägg - 1 till 10 (av 10 totalt)