Forumsvar skapade

Visar 4 inlägg - 1 till 4 (av 4 totalt)
  • Författare
    Inlägg
  • #161289
    matte-r
    Deltagare

    Kan rekommendera Journal theme, som du hittar här på länken nedanför. De har även haft fantastiskt bra support och hjälpt mig med en hel del grejer.

    eCommerce – Journal – Advanced Opencart Theme Framework | ThemeForest

    #161272
    matte-r
    Deltagare

    Jo jag märker ju att jag blir bättre och bättre på packningen och är med på de punkter du listar upp, jag får utvärdera mig själv på dessa punkter.

    Jag kör Open Cart och har inte sett att det går att skapa någon orderkoppling till Pacsoft därifrån. Jag skriver ut fakturan från OpenCart och sitter och knackar in manuellt i Pacsoft. Hittade ett script som kunde hjälpa till lite, men det är ändå manuellt arbete.

    Är det här med orderkoppling något som finns om man hyr en butik? Som exempel säger jag nordisk e-handel, för jag funderar på om jag i takt med att verksamheten växer vågar sitta på IT-supporten själv:-)

    #161249
    matte-r
    Deltagare

    Har en del att jobba på helt klart. Jag tar ungefär en timme på mig att packa 10 ordrar, med kanske 3 produkter till varje order i snitt. Själva plocket går snabbt, men packandet och framför allt utskrift av etikett via Pacsoft Online tar mig evigheter att göra.

    Tar gärna emot tips till hur man gör detta snabbare, då jag hellre skulle lägga tiden på att driva verksamheten framåt.

    #174873
    matte-r
    Deltagare

    Jag har också funderat över hur man ska kunna skydda det jobb man lägger ner på produkttexter, bilder och filmer. Även jag har noterat att mina produkttexter blivit kopierade på några ställen och har bestämt mig för att framöver använda mig av följande strategi i framtiden:

    1. När jag skriver produkttexter ser jag till att få med namnet på min webbutik eller mitt firmanamn i texten. Då måste den som kopierar i alla fall arbeta lite mer än att bara kopiera texten rakt av.

    2. Bilder som jag tar framöver kommer jag att lägga vattenstämpel på (liten diskret variant)

    3. Instruktionsfilmer jag gör kommer att filmas med min logga i bakgrunden. Tidigare har jag lagt min logga synlig de första sekunderna i filmen, men då har några varit finurliga och klippt bort den biten av filmen och sedan använt min film rakt av.

    Sammanfattat, jag kommer att göra det lite svårare för andra att åka snålskjuts på det arbete jag lägger ner.

Visar 4 inlägg - 1 till 4 (av 4 totalt)