Forumsvar skapade

Visar 1 inlägg (av 1 totalt)
  • Författare
    Inlägg
  • #140822
    MBFAB
    Deltagare

    365 Media Ringde mig idag, Dels så ringer dom med dolt nummer, detta är mycket oseriöst, säljaren säger till mig att han samarbetar med Google och säljer google adwords (Google samarbetar inte med någon.) Han säger dessutom att han kan hjälpa mig att få google adwords utan att behöva betala per klick, istället skall man betala för visningar…. hahaha är detta ett skämt, jag betalar hellre för klick än för visningar, gud vet hur många visningar man har men man kanske inte får ett enda klick, och det är ju klicken som kan leda till en affär.

    Han påstår dessutom att han inte kan hitta oss på internet alls om man söker på div. sökord behöver inte nämna dom här, bara det att jag ligger på första till 5 plats på alla mina sökord, ändå lyckades han inte hitta mig…. märkligt undrar hur alla andra 5000 besökare i månaden hittar mig???

    Detta är helt säkert ett bluff företag, beställ inget från dom, var noga med att säga i samtalet upprepade gånger att du inte är intresserad avsluta gärna samtalet med att säga att om detta spelas in så har jag INTE beställt något med detta samtal.

    Bra tips är att ringer någon med dolt nummer svara bara hallå, det må vara oartigt men dom är lika oartiga att ringa dig med dolt nummer, uppge aldrig ditt namn i samtalet, försök hålla samtalet kort helst bara Är inte intresserad, ring nästa…

    Får du en faktura trots detta, bestrid den, skriv på den bestrides ej beställt på fakturan, en bestriden faktura kan inte skickas till kronofogden, utan måste dras till domstol, vilket dom sällan gör för dom vet att dom förlorar, skriv aldrig under något på fakturan skriv aldrig ditt namn varken textat eller namnteckning. utan bara bestrides ej beställt.

    POLISANMÄL

    Sedan är du off the hook.

Visar 1 inlägg (av 1 totalt)