Forumsvar skapade

Visar 1 inlägg (av 1 totalt)
  • Författare
    Inlägg
  • #176037
    mblinguist
    Deltagare

    Hej!

    Jag ställer gärna upp som översättare från danska till svenska! Undvik däremot Mattias Bergström och hans olika företag! Jag har översatt mycket från danska till svenska för honom och inte fått betalt för de jobben.

    Mattias är en välkänd skurk med en historia som icke-betalare som går tillbaka till 90-talet. Innan han började driva olika översättningsbyråer i konkurs så jobbade han inom fönstertvätt!

    Kontakta istället mig eller någon av kollegorna här i tråden! Det är nog säkrast om du vill undvika problem, bl.a. med copyright.

    Du kan också använda ”Find a translator” hos SFÖ (Svenska Facköversättarföreningen): Sökning efter översättare. Det finns många som översätter danska till svenska i deras databas. De översättarna har dokumenterad yrkeserfarenhet och följer föreningens yrkesetiska regler.

    Dessutom finns det översättare med auktorisering från den svenska myndigheten Kammarkollegiet. De kan leverera översättningar som kan användas som helt likställda med originalet enligt svensk lag. Lista på översättare från danska till svenska här: Sökresultat danska – svenska | Kammarkollegiet.

    Mvh/
    Mark Benson

    PS. Om du inte läser svenska, klistra in mitt inlägg här: TRANSLATE.EU : Online 37 languages text translation and dictionary! Hoppas det hjälper!

Visar 1 inlägg (av 1 totalt)