Forumsvar skapade

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
  • Författare
    Inlägg
  • #125847
    Mowgli
    Deltagare

    Det verkar som om jag kommer välja paypal nu i mitt val som nystartad då de inte har månadsavgifter eller att man behöver inlösningsavtal sen innan, jag kommer också bara vända mig till svenska kunder nu i början och behöver därför inte tänka på växlande.

    Har bara en fråga. När man använder sig av paypals kortbetalning, kan man koda så att betalningsformuläret är och görs på min hemsida utan att det skapas en extern sida med paypals betalningsformulär?

    #125819
    Mowgli
    Deltagare

    Okey, då förstår jag. Då var det han som inte kunde sin sak bara. För han blev väldigt förvirrad när jag prata om betalningsväxel. Men det får jag köpa till honom så får han installera det bara.

    Vilket företag skulle ni tipsa mig som är nystartad, väldigt fattig och kommer sälja väldigt lite t-shirts på hemsidan?

    Själv har jag filtrat genom alla företag tills moneybookers, paynova och paypal återstår. Moneybookers verkar väldigt bra förutom att de har en månadsavgift plus att det är ett utländsktföretag som gör att förhindrar lättare service.
    Paynova verkar man behöva inlösningsavtal till och de tar månadsavgift. Paypal verkar bra förutom det att jag är orolig att kunden inte kan gå igenom en ”snabbkassa” utan måste kanske registrera sig på paypals hemsida. Samt att de verkar ta smygavgifter enligt folk här på forumet. Sen har vi ju certitrade som verkade bra tills man ringde dem och fick otrevligt svar, samt läste om dem här på forumet. Vad säger ni?

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)