Forumsvar skapade

Visar 8 inlägg - 1 till 8 (av 8 totalt)
  • Författare
    Inlägg
  • #184893
    NVP
    Deltagare

    LiteCart är en fantastisk lösning som vi nu använt och utvecklat i 4 år. Oändliga möjligheter och en Fortnox integration står klar inom kort.

    Vi har testat hyrlösningar tidigare men dock med väldigt många återvändsgränder.

    http://www.nordvis.com

    #118287
    NVP
    Deltagare

    Man borde kanske dessutom också klargöra att DHL hämtar inte på alla postnr. (Vilket många verkar tro).

    #117402
    NVP
    Deltagare

    Jag tycker bara att det blir oändligt med dubbeljobb. Orderbekräftelsen har ju allting man behöver gällande information. Istället ska man då sitta och föra över allt till Speedledger (vårt bokföringsprogram) och skapa fakturor för sådant man redan har fått betalt för. Om man får mestadels förskottsbetalningar är det väl en kvittens som vore det bästa alternativet och det finns ju i webb butiken.

    Nej, man blir int klok på alla dessa papper och regler… :confused:

    Sen om man har Svea som fakturerar åt en, varför ska man skapa en ny faktura för detta när det redan finns en faktura? Tänker då mest på att ni säger att ni för över allt till erat affärssystem…

    #117305
    NVP
    Deltagare

    @eko 13287 wrote:

    Fråga 2. Eftersom jag får in försäljning direkt på bankkontot (via bankgiro) och en del via paypal kan jag då bara bokföra klumpsummor när jag för över från paypal till bankkontot eller måste jag köra två månadsjournaler (en på paypal och en direkt på bankkontot). Jag kör med kontantmetoden.

    Jag bokför Paypal på ett eget konto, exempelvis 1940, en gång i veckan. Det blir lättast så med tanke på alla avgifter som tillkommer vid Paypal transaktioner.

    #117288
    NVP
    Deltagare

    Jag förstår. Man kan ju dock tycka att det är märkligt att när dom nu har ett kvitto, varför inte göra det fullständigt och korrekt.

    Affärssystem är säkert bra, vi är lite för små för det dock.

    #117281
    NVP
    Deltagare

    Tack för hjälpen Parvelito!

    Tänkte också höra med dig som använder textalk, kör du orderbekräftelsen som bokföringsunderlag för förskottsbetalning? Förstår inte varför man inte kan få in sina företagsuppgifter i deras kvitto utskrift.

    #117124
    NVP
    Deltagare

    Men för enstaka försäljningar utan ändringar i ordersbekräftelsen kan man med andra ord använda sig av denna? Även fast den saknar nummerföljd och moms?

    Tack så mycket för alla svar.

    #117108
    NVP
    Deltagare

    Ah, ok. Nu handlar det ju mer om några enstaka titlar på Tradera. Hade varit skönt att använda bara ordersbekräftelsen och slippa dubbeljobb med att skapa kvitton/fakturor.

Visar 8 inlägg - 1 till 8 (av 8 totalt)