Forumsvar skapade

Visar 10 inlägg - 1 till 10 (av 12 totalt)
  • Författare
    Inlägg
  • #167444
    Pelle K
    Deltagare

    Har idag upptäckt att KCO inte fungerar om man köper en produkt som kan beställas med decimaler, tex. en elkabel 2,5m. Då blir det ”Tekiskt fel” och KCO-kassan syns inte. Så för alla er som säljer produkter där decimaler är inblandat så funkar inte KCO, än iaf, har rapporterat det till Klarna och dom erkänner att så fungerar KCO idag!

    #164215
    Pelle K
    Deltagare

    Jag är ingen expert på varken html eller css men vad jag kan se så är varukorgen, sökrutan, knappar, bottenraden och sidfoten är inte standard.

    #164205
    Pelle K
    Deltagare

    Den sidan ser bra ut och det är en hel del html och css! Ang. artikelmenyer kom jag på ett annat sätt när jag tittade på surfers. Där är det så att huvudrubrikerna, Vindsurfning, Kitesurfning etc är ”toppnivåer” och underrubriker är ”undernivåer”, samt att man får ställa in att artikelmenyn ska ha två nivåer utvecklade, då Jojo kan du på ett enkelt sätt få som du vill ha det!

    #164200
    Pelle K
    Deltagare

    Stil(typsnitt), storlek, färg och bakgrundsfärg ändrar man under ”utseende” ”butiksmall” ”Färger, Bakgrund, typsnitt” ”navigation-topp/undernivå”. Text över artikelmeny typ ”Produkter” kan du göra med ”eget innehåll” och lägga in den över artikelmenyn i vänsterspalten. Tänk på att det skiljer i funktioner i Textalks shoppar, vi har den stora, har man liten eller mellan så kanske inte alla dessa funktioner finns, har inte full koll på vad som funkar i liten och mellan.

    #164191
    Pelle K
    Deltagare

    Hej igen,
    Det man gör då är att i egenskaperna för artikelgruppen markera ”visa ej i artikelmeny” och länkar istället till den artikelgruppen från ”egen sida”.

    Kolla på eijes.com, det är en Textalkshop som i princip är byggd som du önskar, där är det ”egen sida” under rubriken ”Tjänster”, det ligger inga artiklar där men det bestämmer man på ”egen sida” vad som ska visas. Det riktiga artikelmenyn ligger under rubriken ”Produkter”.

    #164188
    Pelle K
    Deltagare

    Det går nog att fixa med hjälp av ”egna sidor” och ”eget innehåll, och sedan lägga ut rubriken i vänsterspalten.

    #145710
    Pelle K
    Deltagare

    Välkommen till Avesta och södra Dalarna!

    #145371
    Pelle K
    Deltagare

    Ja det stämmer, max 500:-/transaktion utan kortläsare!

    #145341
    Pelle K
    Deltagare

    Man kan ta betalt utan kortläsare, man behöver kortnummer, månad, år och CVC.

    #141858
    Pelle K
    Deltagare

    Jag vill inte heller låta negativ men för modligen så har Textalk redan fått många av dessa förslag på förbättringar typ +100 gånger de senaste åren och vad har hänt?

    Fick ett mail från dom idag på ett pyttefel som nu är fixat och som fanns på sidan den 1/2-12 som jag mailade in en anmälan på, om det tar två månader att fixa det så tar det nog många år innan era önskemål ens kommer upp på agendan, tyvärr!

    Vi har haft Textalk sedan 2006 och våran känsla är att det inte har hänt mycket vad gäller förbättringar och ny funktioner som förbättrat handeln så vi kommer att titta efter en ny leverantör som hänger med i utvecklingen!

    Men ge inte upp, plötsligt händer det!

Visar 10 inlägg - 1 till 10 (av 12 totalt)