Forumsvar skapade

Visar 1 inlägg (av 1 totalt)
  • Författare
    Inlägg
  • #133428
    pii-ink
    Deltagare

    Tradera butik fungerar. Tradera har redan en kundkrets som är viktigt när man ska sälja på nätet. Butiken har ett helt annat klientel än auktionssidan. Båda fungerar men det gäller att göra en liten privat undersökning innan man sätter igång. Tar några veckor – ett par månader att få allt detta på plats.
    För mig är det antalet auktioner som bestämmer hur många auktioner jag får aktiva bud på. Håller också koll på hur många som sett annonsen – om få, byter jag plats, annan kategori.
    Samma gäller i butiken. Om en vara inte säljs inom viss tid, ändrar jag kategorin. Om dessa varor fortfarande inte blir sålda så är priset fel. Jag ändrar priset – ibland räcker det med en tia lägre pris.
    Jag har också insett att det är viktigt har samma linje på texten – ha alltid samma färg och stil i annonstexterna. Köpare vill ha trygghet, vill känna igen sin säljare. :)
    Det är som ett långt tåg – tar tid att få loket igång så ändra inte stilen för ofta. :rolleyes:
    Vissa tycker det är för många som säljer på Tradera, för stor konkurrens. Jag håller inte med – ju fler vi är desto bättre. Konkurrensen är hård, ja, men det gäller att vara fullständigt ärlig, spärra obehagliga köpare men serva helhjärtat de man vill sälja till. Jag tänker så att om jag vill ha nöjda kunder så återkommer de.
    Och sist – hitta en sak du vill vara specialist på. Jag hittade mitt – blir den bästa på att packa i Sverige – tror jag ligger etta eller två på denna lista i hela Sverige. Finns inget värre för en kund att ett glas kommer fram i skärvor :mad:(förutom att inte få en vara alls så klart). Pii-ink;)

Visar 1 inlägg (av 1 totalt)