Forumsvar skapade

Visar 8 inlägg - 1 till 8 (av 8 totalt)
  • Författare
    Inlägg
  • #167065
    princip
    Deltagare

    Även jag stämmer in i kommentarerna kring SEB. Vi flyttade vårt företagskonto dit och de har varit riktigt bra och alltid varit tillmötesgående och försökt hitta lösningar. Numera är vi även privatkunder där.

    Vår tidigare bank var Handelsbanken och där kändes allt trögt när man ville göra något.

    #167064
    princip
    Deltagare

    Ja, precis. Idag får vi tejpa över etiketterna för att de ska sitta fast, men det är ju ett dubbelarbete vi helst skulle slippa.

    Förtydligande, ordinarie etiketter sitter kvar på wellkartonger, men vi använder också en del plastförpackningar/plastpåsar, och det är där det inte fäster.

    #150147
    princip
    Deltagare

    Vi har också haft problem under sommaren. Kan bara hoppas att det blir bättre.

    #147258
    princip
    Deltagare

    Tack för det. Vi testar att mounta en mapp, annars är tipset från Joel absolut värt att testa.

    #147054
    princip
    Deltagare

    Vi fick igenom ”Tidningar.nu” i vårt bolagsnamn för ett knappt år sedan, men först efter att ha fått avslag ett par gånger.

    Vi hänvisade till alla de bolag som redan fanns registrerade med ”.” i namnet. Och kanske hade vi sen turen att springa på rätt handläggare… :)

    #146817
    princip
    Deltagare

    Vi planerade också att använda dem, men fick en felaktig faktura på första perioden och märkte som många andra att de var omöjliga att komma i kontakt med.

    När vi efter mycket strul och många mail fick en kreditering dröjde det bara en månad innan det kom en ny faktura, återigen felaktig. Det var droppen för oss…

    Vi rekommenderar dem inte heller och valde, som mephisto skriver, att testa dem just för att de var en partner till SEB.

    #145390
    princip
    Deltagare

    Vi har också en Roomba som nu rullat dagligen i snart två år. Efter knappt ett år rasade kuggdrivningen vilket blev ett garantiärende, annars har den fungerat perfekt.

    Vi har inga jättelokaler så den går runt på ca en timme. Brukar starta den dagtid t.ex när vi går iväg för lunch.

    #119968
    princip
    Deltagare

    Peo, tack för svaret. Hur gör du när du skriver ut från din admin? Det enda drivrutinerna verkar stödja är utskrift från Word/Excel, där finns alternativ för utskrift när man markerat text och högerklickar. I webbläsare eller på andra ställen hittar jag ingen möjlighet att skriva ut.

Visar 8 inlägg - 1 till 8 (av 8 totalt)