Forumsvar skapade

Visar 4 inlägg - 1 till 4 (av 4 totalt)
  • Författare
    Inlägg
  • #176120
    salminen83
    Deltagare

    Tack för svar! Antar att det är mycket snack om just dropshipping för att det är på väg att växa här i Sverige och norden också. Har bott i Spanien tidigare och där är det väldigt vanligt koncept! Jag tycker det verkar vara ett bra sätt att jobba med om man har en seriös leverantör och gärna inom EU. Jag får väll ta på mig entreprenörshandskarna och gå ut och leta efter leverantörer :)

    #177092
    salminen83
    Deltagare

    ninyman vart hittar man er webshop och hur jobbar ni med dropshipping?

    #177091
    salminen83
    Deltagare

    Jag har hört att man ej ska syssla med dropshipping utanför EU just pga av denna anledning. Om du kan hitta en leverantör inom EU så kör på det istället! Känns mycket tryggare än lita på ett företag i Kina. Finns det någon portal med dropshipping leverantörer samlat?

    #177090
    salminen83
    Deltagare

    Hampus vart har du hittat en leverantör som håller på med dropshipping i Sverigen? Det verkar vara ganska vanligt fenomen utomlands men relativt okänt och ovanligt här i Sverige. Finns det någon dropshipping sida med olika leverantörer och produkter? Tänkte på det Ekraft sa att man inte ska vara beroende på endast en leverantör med sina produkter.

    Jag funderar själv på att starta en nätbutik men vill hellre lägga pengar på marknadsföring istället för inköp i början! Utan trafik känns det som att man inte säljer något ändå. Så jag tycker det här med dropshipping verkar intressant om jag kan hitta dom produkter jag vill ha.

    Mvh
    Jonas

Visar 4 inlägg - 1 till 4 (av 4 totalt)