Forumsvar skapade

Visar 10 inlägg - 1 till 10 (av 28 totalt)
  • Författare
    Inlägg
  • #175873
    Sejdelshoppen.se
    Deltagare

    Efter att ha fått hjälp med en mycket mer konkret fråga från Magnus Bråth härom månaden köpte jag hans bok ”Guldläge på nätet”. Väldigt LÄTTLÄST bok som kan ge alla oss amatörer en insikt i branschen. Rekomenderas varmt. Den är långt ifrån lösningen på någons problem men den får en att komma igång. Finns lite svaga tips på hur man köper SEO-tjänster med.

    Boken kostar skit och ingenting så det finns ingen anledning att inte köpa den. Egentligen är det ingen bok utan ett häfte. Nackdelen är att ingenting täcks på djupet. Fördelen är att man blixtsnabbt får överblicköver de grova dragen.

    Magnus B har en SEO-firma med som i annan tråd rekomenderats av användaren Kodmyran. Skulle iaf slå dom en signal och höra vad de kan erbjuda och vad det kostar.

    Själv försöker jag göra jobbet på egen hand. Inte alltid så lätt och det tar tid men detär kul när det går bra.

    #175841
    Sejdelshoppen.se
    Deltagare

    Jag ska nog se till att komplettera T-shirt med T-tröja. Som du säger använder jag T-shirt eftersom det är ett så vanligt ord i svenskan även om det är ett låneord.

    #175839
    Sejdelshoppen.se
    Deltagare

    Går det att direktlänka in i KCO-admin från mitt egna adminsystem mha reservationsnummret och/eller butikens ordernummer?

    Jag vill helt enkelt kunna klicka på en länk i mitt system och då hamna i Klarnas system (i ett nytt fönster).

    #175455
    Sejdelshoppen.se
    Deltagare

    Tack för svaret. Även om det inte var det jag ville höra så vet jag iaf vad jag har att slåss emot.

    #173774
    Sejdelshoppen.se
    Deltagare

    @flennstrom 76209 wrote:

    Hej!
    Håller helt med dig, det borde fungera alldeles utmärkt.

    En svensk adress och ett norskt nummer borde fungera. Lösningen, innan vi ordnat problemet, är att ange ett fast telefonnummer. Då kommer aviseringen att behöva göras på papper och du kan lägga ordern.

    Tack för att du gjorde oss uppmärksamma på behovet!

    Svenskt och/eller ett norskt telefonnummer?

    #173759
    Sejdelshoppen.se
    Deltagare

    Har en utländsk kund (norrman) som befinner sig i Sverige och vill beställa grejer här i Sverige. Kunden har dock bara en norsk mobiltelefon. Ska han kunna beställa med KCO under de förutsättningarna?

    Jag har testat lite men kommer inte förbi inmatningen av telefonnummer. Jag förstår om Klarna inte vill ge honom en faktura men kort eller direktbetalning borde väl gå bra?

    #173530
    Sejdelshoppen.se
    Deltagare

    Jag är gnällig med andra ord. Ok, det är ett kännt problem som jag inte hittat en bugfix för än. :-)

    #173465
    Sejdelshoppen.se
    Deltagare

    För att byta ämne lite. Jag tycker det tar en evighet för KCO att ladda och lika lång tid när man ändrar någontning. Det är lika illa på min site som på någon annan som jag tittat på. Frågan är ändå om det finns något trick man kan ta till för att få upp farten eller om Klarna jobbar på att göra någon form av smartare kod. Som det är idag parsas väl all Javascript om varje gång man ändrar något i kassan.

    #173380
    Sejdelshoppen.se
    Deltagare

    Såg en gång under studenttiden hemmagjorda armband i form av sprayfärgade buntband. Hade jag inte vetat att de var hemmagjorda hade jag inte reagerat tror jag. De som gjorde buntbanden använde flera olika sprayburkar så banden fick ett regnbågsmönster. Inte överdrivet svårt att förfalska men X sprayburkar är inte gratis och det kanske inte ens är rätt nyanser. Kan bli ett dyrt trick för den som vill fiffla.

    #173151
    Sejdelshoppen.se
    Deltagare

    Vi kommer också skicka med information om fakturan i ett följebrev. Vi får se hur
    det går.

Visar 10 inlägg - 1 till 10 (av 28 totalt)