Forumsvar skapade

Visar 5 inlägg - 1 till 5 (av 5 totalt)
  • Författare
    Inlägg
  • #143249
    Silfwerpihl
    Deltagare

    Gissar att du får mycket av din trafik från google och kanske i synnerhet från söktermen ”ekologiska barnkläder”… På min sökning rankade du 6:a på denna fras vilket väl är ok. Den url som jag då ser i serpen är:
    littlebloom.se/category.html/ekologiska-barnklader

    Hade varit snyggare och antagligen bättre ur seo-synpunkt om ”category.html” om du inte kan få bort det helt kanske du åtminstone kan ersätta det med antingen ”ekologiska” eller ”barnklader”.

    Detta hade jag prioriterat före satelliter

    #136358
    Silfwerpihl
    Deltagare

    Solo Product Sandbox | Welcome
    Med shopify är lite väl enkel i designen men annars väldigt likt vad jag tänkt mig.
    Shopify verkar väl vad jag förstått sakna någon klarna-modul, vilket väl kanske är nära ett krav som svensk ehandlare idag?

    #136353
    Silfwerpihl
    Deltagare

    testar, tack

    #119231
    Silfwerpihl
    Deltagare

    Är ju ingen erfaren ehandlare, så ta mina ord med en nypa salt, hur som, här är mina 5cent:

    Lagom, lättnavigerat, standard, inget spektakulärt.

    Personligen är jag allergisk mot ”Konto Inloggning” och det faktum att man förväntas registrera sig för att köpa ett usb-minne. Men det funkar väl ändå.
    Om ehandeln vore en butik – Ehandel.se

    Kontaktinfo med adress mm som de nämnt tidigare är ett absolut måste, o på G vad jag förstår, jag skulle även pilla in det i footern så att man direkt ser att det handlar om ett svenskt företag. För jag tycker det andas lite för mycket av en översatt ”kinesisk dropship” (vilket det i princip också är, men jag skulle försöka göra det mindre tydligt).

    (Jag har funderat i liknande banor med sådana här dropshipbutiker men jag har aldrig lyckats räkna ihop det till att bli värt det. Lämnar du två års garanti på dessa surfplattor, vågar man det på en ”noname”-surfplatta? Hoppas du har marginaler som klarar reklamationer och returhantering, tror att många går bort sig där när de börjar med asienimport)

    #119028
    Silfwerpihl
    Deltagare

    Jag har alltid datorn nära till hands när jag läser t.ex. ”Vi i Villa” eftersom den ofta är späckad med intressanta annonser. Det är inte heller ovanligt att det referas till någon hemsida i den redaktionella texten heller. Dessutom så hittar man ofta något som man blir nyfiken på och vill fördjupa sig i.
    Så nu när datorn i allt större utsträckning hittar ut från datorrummet till favoritfåtöljen och köket så tror jag absolut att annonsering i gammelmedia kan vara ett kanonkomplement om man hittar rätt. Av samma anledning tror jag att effekten av odr & adr kommer att bli allt bättre.

    (snygg 1:a post :) en gammal bump utan att tillföra mycket av värde, jaja, har smygläst länge nog utan yttra mina egna åsikter så det får väl kanske bli ändring på det… Ett jävla bra forum hur som helst. Cred till ansvariga och alla här som så generöst delar med sig av sina erfarenheter)

Visar 5 inlägg - 1 till 5 (av 5 totalt)