Forumsvar skapade

Visar 4 inlägg - 1 till 4 (av 4 totalt)
  • Författare
    Inlägg
  • #172522
    Simon_A
    Deltagare

    Ja du får göra en så kallad självrättelse genom att fylla i ett enhetsdokument, klurigt som tusan i början men man lär sig med tiden.

    #168894
    Simon_A
    Deltagare

    Tack Daniel för att du tog dig tid och kolla runt lite, det är alltid bra att få ett par erfarna ögon till hjälp! Mycket av det där var sånt jag själv har på min ”to-do-list” och försöker lösa så det känns ju skönt att veta att man iaf är på rätt spår :)
    Måste man använda sig av Klarna för att kunna ha den funktionen med att att man hämtar uppgifter i kassan via personnummer eller finns det fler som levererar den lösningen?

    #166864
    Simon_A
    Deltagare

    Jag hörde runt på flera banker innan jag drog igång, och alla ville ju att man skulle ha företagskonto i samma bank som privatkonto. Däremot var dom ju mer än villig att hjälpa mig att även flytta över mitt privatkonto till just deras bank. Vilket naturligtvis borde ha varit Swedbanks svar även i ditt fall, men swedbank är ju inte direkt kända för att vara kund vänliga..

    #162496
    Simon_A
    Deltagare

    Jag har en liten annan fundering men på samma område, om jag får ensamrätt till att importera och sälja ett varumärke, som ännu inte finns i Sverige men som är etablerat i ett annat land, hur kan jag göra för att skydda varumärket i Sverige? Eftersom jag varken äger Logotypen, designen på produkterna osv så lär jag väl ändå inte kunna registrera varrumärket hos PRV som mitt eget? Men vill ändå skydda mig ifrån att andra drar nytta av namnet osv.

Visar 4 inlägg - 1 till 4 (av 4 totalt)