Forumsvar skapade

Visar 10 inlägg - 1 till 10 (av 13 totalt)
  • Författare
    Inlägg
  • #125888
    slowbro
    Deltagare

    bara att pma om du vill bli av med den :)

    #123102
    slowbro
    Deltagare

    men brukar ni bara random bjuda in folk till gruppen utifrån profilbilden eller?

    #123008
    slowbro
    Deltagare

    ..asdasdasdd d d dddd

    #122601
    slowbro
    Deltagare

    Jag ringde faktiskt och pratade med en annan säljare eller support av något slag. Han bad i alla fall om ursäkt för den felgivna informationen.

    #122144
    slowbro
    Deltagare

    kanske ska börja tjacka lite fler domäner nu då :)

    #121631
    slowbro
    Deltagare

    För min del är det mest att några av de anställda i den fysiska butiken är ganska gammelmodiga och har inte så bra koll på datorer, men sms till den privata telefonen kanske skulle vara något. Vi har just nu, temporärt, delat lager mellan e-butik och fysisk butik och behöver hålla mer koll på beställningar från online shoppen, då jag inte kan vara aktiv hela tiden, så kunden inte blir negativt överraskad över att någonting är slut.

    #121279
    slowbro
    Deltagare

    Tack Jela!
    Skit svårt att bestämma mig vilken/om jag ska ha någon färg där.

    #121277
    slowbro
    Deltagare

    Nej jag vet, jag har sparat allt det där ”jobbiga” tills nu, men jag är orolig för min design, vill ju att det ska se professionellt ut inte som något hemmabygge som gått på 2 timmar.
    Jag har inte haft alltför mycket buggar i 1.4 faktiskt, om det är någonting som inte fungerar så går det ju alltid att lösa i .js .php och .tpl filerna.

    Angående produktbilderna så har jag haft svårt att få dom mer lika än vad dom är nu. Alla tillverkare har olika storlek på sina bilder och för att anpassa varje produkt till dess bildstorlek tar itne bara tid, men det blir inte lika lätt komprimerat.

    Jag har stängt av catalog view, jag har inte satt priser på produkterna och om någon skulle köpa någonting för 0 kr vet jag inte riktigt vad jag får för konsekvenser :p.

    Tack så mycket Emil

    #121273
    slowbro
    Deltagare

    det har gått lite sakta för mig att få domänen, så jag fick den här domänen att använda tills den riktiga slagit in. Butiken är uppe nu iaf ^^
    [url]http://www.kläd-in.se.hemsida.eu/[/url] fungerar också

    #121243
    slowbro
    Deltagare

    haha nej förstår det :). Problemet var att jag hade ställt in fel prefix i backoffice. Dock så kommer jag inte in på sidan nu, verkar som att den är länkad till xampp som jag använde innan (med tanke på att det är stor logga det står ”xampp” på när jag går in i min shop).

Visar 10 inlägg - 1 till 10 (av 13 totalt)