Forumsvar skapade

Visar 10 inlägg - 1 till 10 (av 10 totalt)
  • Författare
    Inlägg
  • #186724
    StarwebAnders
    Deltagare

    Kolla in Fortnox då de har en bra lösning som inte kostar så mycket. Viktigt att tänka på är att systemen talar med varandra så att du inte behöver arbeta i olika system. Du vill få in din betallösning tex Klarna i lösningen också och även i förlängningen även Unifaun så att du kan fokusera på att sälja och inte administrera :) Lycka till och hör av dig om du vill veta mer om hur vi har satt upp våra automatiska flöden på Starweb.
    /Anders

    #186723
    StarwebAnders
    Deltagare

    Hej Jag har skickat dig ett meddelande då vi har en lösning som passar för internationell handel.

    #186524
    StarwebAnders
    Deltagare

    Hej Marcus !

    Det är ingen enhörning som du söker det finns massor av enkla och bra lösningar på ditt önskemål.

    Ett kan vara Fortnox för ekonomi och fakturering med en dirketkoppling till vår webshop (starweb.se) och en boxnet kassa alla system talar med varandra och är prisvärda.

    Slå mig gärna en signal så kan jag förklara med om du vill

    Hälsningar
    Anders
    0720-72 69 17

    #186249
    StarwebAnders
    Deltagare

    Ett grundligt SEO arbete skulle jag rekommendera dig då det lätt kan bli väldigt dyrt med ads. Det ena utesluter så klart inte det andra. Som alltid så gäller det att testa och mäta.

    #186022
    StarwebAnders
    Deltagare

    Du är välkommen till oss på Starweb då vi kan hantera olika momssatser på de olika produkterna i en paketprodukt. Hör av dig så kan vi prata mer om hur vårt upplägg med hosting och allt hänger ihop.

    #185950
    StarwebAnders
    Deltagare

    När man ska välja plattform så är det som alltid att något som kostar väldigt lite också har sina tydliga begränsningar. Eller så ligger kostnadsbilden ”dold” i uppgraderings kostnader eller kopplings begränsningar lite längre fram. Som du skriver Hjältebyån ”att löpande kostnad kan i princip vara noll” Men om man själv inte behärska tekniken och man har lite otur med konsultval så kan det bli en mycket dyr lösning.

    Fundera på vad det är för funktioner och kopplingar som du vill ha och behöver. Vilka betalleverantörer tänker du dig jobba med? Affärssystem eller ekonomisystem, fysisk kassa m m. En krav spec både för idag men även för hur det är tänkt att se ut om ett år. Vad är fri support värd? Att ha automat avstämning av Klarna betalningar. En timmes jobb med sådant ska också vägas in i kalkylen.

    #185814
    StarwebAnders
    Deltagare

    Snyggt teriff !!! En mycket bra förklaring av SEO som jag kommer sno rätt av:)

    /Anders

    #185772
    StarwebAnders
    Deltagare

    Hej Sami !

    Våra premiumbutiker kommer ner till 2,29 + 3,50kr host Klarna, då vi är nativ partner med Klarna. Vill du så kan vi höras och snacka design. Vi har ett team på 4 stycken designers som kan göra underverk:)

    #185759
    StarwebAnders
    Deltagare

    Hej Tony !

    Jag tror att du skulle vinna mycket på att bara få in en sorteringsmöjlighet och se om du kan snabba upp sidan då den laddar ganska långsamt.

    #185757
    StarwebAnders
    Deltagare

    Vi har valt att ha både SEO- och Design expertis inhouse. Så att våra kunder lätt ska kunna få hjälp och stöd i dessa frågor. Då slipper de ha olika leverantörer som ska samordnas.

Visar 10 inlägg - 1 till 10 (av 10 totalt)