Forumsvar skapade

Visar 5 inlägg - 1 till 5 (av 5 totalt)
  • Författare
    Inlägg
  • #117427
    webbare
    Medlem

    Vi har leverantörer som håller lager i Sverige. Därför kopplar vi inte in lagerfunktionen. Vi plockar hem allteftersom varorna säljs altetnativt så jobbar vi med drop-ship. Men det är nog viktigt att ha spärrfunktionen. Man vet ju aldrig vad en leverantörer hittar på eller vilka nya man hittar själv:-)

    #117426
    webbare
    Medlem

    Hej,

    Jadu det här är väl allas vårt älsklingsproblem. Hur syns man billigt? Att lyckas indexera sin sida är självklart det allra bästa. Men det är ju inte alltid så lätt. Du kan läsa mer om SEO på http://www.seo-guide.se jag tycker att det skrivs väldigt mycket nyttigt där. Men tradera som skrivs om ovan funkar. Vi testade även i början med blocket alltså inte en blocketbutik vilket jag tycker är dyrt utan enkla annonser. Det funkade förvånansvärt bra. Du kommer inte kunna leva på det men det är en start. Även som står här ovan olika länksidor. Kanske kan du även hitta lite tips på denna länk från Inkomstkonsulten Att starta och driva en webbutik

    #117425
    webbare
    Medlem

    Jag har ett liknande upplägg med Svea webbpay utan fasta avgifter och det funkar kanon för mig. Använder payson för kort. Men jag skulle lätt använda Payson även för faktura om jag inte varit så nöjd med Svea. Tycker att det är oslagbart att inte ha fasta avgifter utan endast rörliga.

    #117424
    webbare
    Medlem

    Hej,

    Jag håller med nygryning. Det är generellt sett billigt att hyra webbutiker och du kan få väldigt mycket med i grundpriset på de flesta ställen. Men du måste själv veta vad du behöver vilket kan vara svårt i början. Titta mer på vilka alternativ som finns och vad de innehåller. Fundera igenom vad du verkligen behöver och vad som passar till det du skall sälja innan du väljer. En omsättning på 1000 kr per månad gör att du alltid kommer att gå runt nästan oavsett vad du väljer.

    En liten grej kring om man kan driva webbutik utan lagersaldo? Jag tycker det men det beror givetvis på vad du säljer, om du har lager själv och hur snabbt du kan få leverans.
    Lagersaldon skall uppdateras och det kan vara väldigt jobbigt.

    Lycka till

    #117423
    webbare
    Medlem

    Hej,

    Vi driver både webbyrå där vi bygger webbutiker samt driver ett gäng egna webbutiker. Jag tror att det bästa är att börja med en enkel butik (kanske en hyrbutik) att börja handla i. Det är mycket som man lär sig under det första året. När man sedan ”övat” ett tag så vet man lite bättre vad man behöver ha och vad man inte behöver ha även om det är kul. Man vet också om det här med e-handel var så himla bra från början. Det är ju inte alla som passar för det här.

    Mitt råd är börja lite försiktigt och billigt innan du satsar en väldig massa tid och energi.

    (detta är första gången jag skriver här så blir nått konstigt så vet ni varför:-) )

Visar 5 inlägg - 1 till 5 (av 5 totalt)