Forumsvar skapade

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
  • Författare
    Inlägg
  • #182804
    Yogabeer
    Medlem

    Skicka som brev med frimärken till en början, sen kan varubrev vara ett alternativ om du får upp en omsättning.

    #182241
    Yogabeer
    Medlem

    En etikett med ”Aktas” eller ”Glas” är ett bra sätt att försäkra sig om att paketet kastas lite exta med den biten den hanteras manuellt.

    #182038
    Yogabeer
    Medlem

    Hej.
    Din kontakt på AF verkar vara ett spån. Enligt min erfarenhet har de som jobbar där begränsad kontakt med verkligheten och är bara intresserade av att få in folk i olika bidrag för att statistiken skall snyggas till.

    Det tar extremt mycket kraft, tid och (oftast) pengar att dra igång en e-handel. Sex månader räcker på sin höjd att få till teknikbiten och få någonalunda koll på bokföring, skatt, m.m. Har man inte heller kunskaper sen innan i något område blir det ännu tuffare.

    Försök komma tillbaka till arbetslivet och vill du vara företagare fortfarande, börja smått o sakta vid sidan av och var försiktigt så det inte går överstyr och du kommer tillbaka till utbrändhet.

    Vill bara säga också som tidigare person att jobba med eget företag och tycka det är kul är långt ifrån en garant för att inte bli utbränd. Jag har varit där, jobbade aldrigt mindre än tolv timmar sju dagar i veckan, hade kul, mådde prima, tjänade bra. Sen krashar man…

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)